Met fantasie kun je de mooiste verhalen verzinnen. De leukste liedjes bedenken of je voorstellen hoe het is, als je grote droom werkelijkheid word. Waar je fantasie je ook mee naartoe neemt, het gaat erom dat je weet dat het echt is en helemaal van jouw.


Bedenk je een verhaal over een dappere muis? Zie je een stadion vol mensen die naar jou muziek komen luisteren? Of blijf je je afvragen hoe het kan dat we zweven in de ruimte? Wat het ook is, het is jouw fantasie. Ontdek gewoon wat je het allerleukste vind om te doen.


Jan Doodle ziet fantasie als een superkracht! En doodlen als sleutel, om je fantasie werkelijkheid te maken. Maar toch vinden veel mensen tekenen eng en doen het daarom niet. Meestal omdat ze niet weten hoe ze beginnen of bang zijn om het verkeerd te doen.


Jan Doodle wil dat graag veranderen en vind het heel gaaf om jou op weg te helpen. Met simpele vormen stappen maken. Ga Mee! op een reis van verbeelding. Waar we samen de meest gekke avonturen beleven en de meest vreemde figuren omtmoeten. Samen vinden we de geheimen van fantasiekracht en ontdekken we de magie van fantasie.